Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Filiaal Elst Fiets Outlet Elst Filiaal Gendt
BatavusBike FunBikkelBurgersConwayDutch IDExcelsiorGazelleGiantHaroHerculesi:SYJohnny LocoKrossKymcoLoekieMulticycleNoxonRIHRoyal BugattiSensaSimpleSpartaTernTroyUnionVelo de VilleVictoriaVogueVolareWanderer

OPENINGSTIJDEN


Elst


Fiets Outlet Elst


woe t/m vrij: 12:00 - 17:00 uur
zat: 09:00 - 17:00 uur

Gendt

Ma:  gesloten
Di:  8:30 tot 18:00 uur
Wo:  8:30 tot 18:00 uur
Do:  8:30 tot 18:00 uur
Vr:  8:30 tot 18.00 uur
Za:  8:30 tot 17:00 uur
Zo:  Gesloten


Onderhoud

Een goed onderhouden fiets blijft veel soepeler rijden en gaat ook langer mee.
Als u uw fiets regelmatig verzorgt en beginnende gebreken tijdig in de werkplaats laat verhelpen, voorkomt u dat u veel duurdere reparaties moet laten uitvoeren.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt

Het is verstandig om uw fiets ieder jaar te voorzien van een goede onderhoudsbeurt. Dankzij onze ervaring, vakkennis en het juiste gereedschap bent u bij ons aan het juiste adres . Als een reparatie aan uw fiets wat langer gaat duren, dan staat er een leenfiets voor u klaar.

Verschillende onderhoudsbeurten

Omdat iedere fiets uniek is en niet alle fietsen hetzelfde onderhoud nodig hebben, hebben wij een aantal verschillende onderhoudsbeurten voor u samengesteld. Zo kunnen wij samen met u kijken welke onderhoudsbeurt, op dat moment, het meest geschikt is voor uw fiets. We hebben voor ieder type fiets: Elektrische, Hybride of Stadsfiets de keuze uit drie verschillende onderhoudsbeurten. U kunt kiezen voor Brons, Zilver of Goud. Zo kunnen wij uw fiets optimaal verzorgen zonder dat u betaald voor onderhoudswerkzaamheden die uw fiets niet nodig heeft. Bel ons of kom langs in onze winkel voor een afspraak of meer informatie over de mogelijkheden.


Wat kunt u zelf doen

U kunt natuurlijk ook zelf veel doen aan de verzorging van uw fiets. bij ons kunt u terecht voor diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudige klusjes kunt opknappen.
Controleer uw fiets regelmatig op loszittende onderdelen, roestplekken, scheurtjes en verbogen onderdelen. Controleer of bewegende delen piepen of speling vertonen. Zijn de banden goed op spanning, zit er voldoende profiel op en zitten er geen slagen in het wiel? En, heel belangrijk voor uw veiligheid: werkt de verlichting nog wel goed?
En als laatste: maak de fiets regelmatig goed schoon. Want een schone fiets slijt minder hard!

Twijfelt u ergens aan dan bent u altijd van harte welkom in onze winkel.Deel het met uw vrienden!


WINKELMANDJE


Nieuws


Vanaf nu bij Van Dam Tweewielers: Freebike
Freebike is de eerste e-bike aanbieder waarbij je zélf, met behulp van onze moderne configurator, jouw eigen e-bike kunt samenstellen. Geheel naar wens bepaal je de kleur van het frame, de uitvoering van handvatten, zadel, banden, accu, enz. Er zijn drie modellen welke je geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Freebike is een Nederlands A-merk e-bike met topkwaliteit frame- en onderdelen. Door de hoge en duurzame kwaliteit bieden zij o.a. standaard 4 jaar garantie op de accu en motor. »