Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Filiaal Elst Filiaal Gendt
AlpinaBatavusBike FunBikkelBurgersConwayCortinaDutch IDExcelsiorGazelleGhostGiantHaroHartjeHerculesi:SYJohnny LocoLeaderOriOxfordPopalPuchRabeneickRIHSensaSimpleSpartaThompsonTrekTroyUnionVelo de VilleVictoriaVogueVolareWanderer

OPENINGSTIJDEN


Elst

Ma:  12:00 tot 17.00 uur
Di:  8:30 tot 18:00 uur
Wo:  8:30 tot 18:00 uur
Do:  8:30 tot 18.00 uur
Vr:  8:30 tot 18:00 uur
Za:  8:30 tot 17:00 uur
Zo:  Gesloten

Gendt

Ma:  gesloten
Di:  8:30 tot 18:00 uur
Wo:  8:30 tot 18:00 uur
Do:  8:30 tot 18:00 uur
Vr:  8:30 tot 18.00 uur
Za:  8:30 tot 17:00 uur
Zo:  Gesloten


Onderhoud

Een goed onderhouden fiets blijft veel soepeler rijden en gaat ook langer mee.
Als u uw fiets regelmatig verzorgt en beginnende gebreken tijdig in de werkplaats laat verhelpen, voorkomt u dat u veel duurdere reparaties moet laten uitvoeren.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt

het is verstandig om uw fiets ieder jaar te voorzien van een goede onderhoudsbeurt. Dankzij onze ervaring, vakkennis en het juiste gereedschap bent u bij ons aan het juiste adres . Als een reparatie aan uw fiets wat langer gaat duren, dan staat er een leenfiets voor u klaar.


Wat kunt u zelf doen

U kunt natuurlijk ook zelf veel doen aan de verzorging van uw fiets. bij ons kunt u terecht voor diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudige klusjes kunt opknappen.
Controleer uw fiets regelmatig op loszittende onderdelen, roestplekken, scheurtjes en verbogen onderdelen. Controleer of bewegende delen piepen of speling vertonen. Zijn de banden goed op spanning, zit er voldoende profiel op en zitten er geen slagen in het wiel? En, heel belangrijk voor uw veiligheid: werkt de verlichting nog wel goed?
En als laatste: maak de fiets regelmatig goed schoon. Want een schone fiets slijt minder hard!

twijfelt u ergens aan dan bent u altijd van harte welkom.Deel het met uw vrienden!


WINKELMANDJE