Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Filiaal Elst Fiets Outlet Elst Filiaal Gendt
BatavusBike FunBikkelBurgersConwayDutch IDExcelsiorGazelleGiantHaroHerculesi:SYJohnny LocoKrossKymcoLoekieMulticycleNoxonRIHRoyal BugattiSensaSimpleSpartaTernTroyUnionVelo de VilleVictoriaVogueVolareWanderer

OPENINGSTIJDEN


Elst


Fiets Outlet Elst


woe t/m vrij: 12:00 - 17:00 uur
zat: 09:00 - 17:00 uur

Gendt

Ma:  gesloten
Di:  8:30 tot 18:00 uur
Wo:  8:30 tot 18:00 uur
Do:  8:30 tot 18:00 uur
Vr:  8:30 tot 18.00 uur
Za:  8:30 tot 17:00 uur
Zo:  Gesloten


NieuwsVanaf nu bij Van Dam Tweewielers: Freebike
Freebike is de eerste e-bike aanbieder waarbij je zélf, met behulp van onze moderne configurator, jouw eigen e-bike kunt samenstellen. Geheel naar wens bepaal je de kleur van het frame, de uitvoering van handvatten, zadel, banden, accu, enz. Er zijn drie modellen welke je geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Freebike is een Nederlands A-merk e-bike met topkwaliteit frame- en onderdelen. Door de hoge en duurzame kwaliteit bieden zij o.a. standaard 4 jaar garantie op de accu en motor.

Lees meer... »
Kymco Scootmobielen en Rollators vanaf nu verkrijgbaar bij Van Dam Tweewielers
Vanaf nu bent u ook voor Scootmobielen of Rollators aan het goede adres bij ons, wij kunnen u voorzien van een gedegen advies. Kymco en RollnGo bieden een grote diversiteit aan scootmobielen en rollators voorzien van modern design, super comfort, krachtige motor en totaal geruisloos.

Lees meer... »
Fietszeker Service Onderhoud Garantie pakketten, 5 jaar garantie en onderhoud voor een vast bedrag per maand.
Gedurende 5 jaar na aankoop van uw E-bike: - Alle inspectie-, Service- en Onderhoudsbeurten - Jaarlijkse inspectie van verlichting en alle draaiende onderdelen - Vervanging van defecte onderdelen en t.g.v. slijtage - Geen kosten voor arbeidsloon! - Altijd voor een vast bedrag per maand (afhankelijk van adviesprijs E-bike)

Lees meer... »
Speciale aanbieding! Profiteer nu van nieuwe fietsen voor zéér scherpe prijzen!!
Nu in onze winkel, heel veel nieuwe fietsen voor zéér scherpe prijzen. Gazelle, Cortina, Batavus, Bikkel en nog veel meer. Check snel onze voorraad in de winkel!

Lees meer... »Deel het met uw vrienden!


WINKELMANDJE


Nieuws


Vanaf nu bij Van Dam Tweewielers: Freebike
Freebike is de eerste e-bike aanbieder waarbij je zélf, met behulp van onze moderne configurator, jouw eigen e-bike kunt samenstellen. Geheel naar wens bepaal je de kleur van het frame, de uitvoering van handvatten, zadel, banden, accu, enz. Er zijn drie modellen welke je geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Freebike is een Nederlands A-merk e-bike met topkwaliteit frame- en onderdelen. Door de hoge en duurzame kwaliteit bieden zij o.a. standaard 4 jaar garantie op de accu en motor. »